Breu història de Vila-real

Breu història de Vila-real / Jacinto Heredia Robres. — [s.l.] : Loisele, 2023.– 978-84-127853-0-2
Edició commemorativa del 750 aniversari de la fundació de la ciutat de Vila-real.
94(460.311) HER bre

Amb motiu de Ia celebració del 750 aniversari de la fundació de la ciutat, el 1274, la Fundació Caixa Rural Vila-real ha volgut participar en la commemoració d’aquesta efemèride amb la publicació d’una breu història de Vila-real que el profesor Jacinto Heredia, doctor en Història, fa temps que elabora.
Fundaciò Caixa Rural Vila-real arnb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real i la Generalitat Valenciana ha portat a terme aquest projecte amb la intenció de participar una vegada més en la celebració del 750 aniversari com ha fet al llarg dels 25 anys des de la seua creació.
La Fundació va nàixer amb l’objectiu de coordinar totes aquelles iniciatives dirigides a la millora del nostre entorn cultural, esportiu, assistencial, formatiu, educatiu i associatiu. Na podiem deixar, doncs, l’oportunitat de col·laborar en la commemoració d’una data tan destacada de la història de la nostra ciutat.
Com a presidenta d’una de les entitats que forma part ja de la història de Vila-real em satisfà especialment participar d’aquesta efemèride. Espere que els vila-realencs i vila-realenques puguen sentir aquesta mateixa satisfacció i orgull pels nostres temps passats i pels que han de vindre. (Sonia Sánchez Bosquet, Presidenta Fundació Caixa Rural)

Deixa un comentari